LusFri.nu

SvenskaNorskDanskSuomi�slenska

HemOm NitFreeKöp NitFreeOm huvudlössBruksanvisningOm LusFriÅterförsäljare


"Nitfree är det bästa som hänt oss. Äntligen är vi av med både löss OCH ägg!" Ingela H.

"Vi blev av med lössen på 3 dagar och slapp använda lusmedel. Vi är jättenöjda med kammen. Skönt att alltid ha en lösning på problemet hemma." Per pappa till 3 barn

"Mycket bra att nitfree finns som alternativ för att det finns barn som det är svårt att använda medlen på." Susann - Tågarp

"Bra produkt som fungerar, bra för oss eftersom vi har ett barn som inte tål lusmedel." Nina - SpångaVälkommen till vår ny lokal i Vasastan på Hälsingegatan 7K!

Har ni svårt att få bort lössen? nu lanserar vi vår ny tjänst med professionel avlusning!

Löss i familjen igen? Slappna av och ta det lugnt, vi kan hjälpa dig att bli lusfri igen!  Vi vet hur frustrerande det kan vara att inte kunna bli av med alla löss och ägg, så vi bestämde oss att ta steget vidare och erbjuda professionell avlusning och hjälpa våra kunder att bli LusFria.

Vi reste till Florida, USA, för att personligen blir utbildad och certifierad av The Shepherd Institute och är idag det enda företag i Sverige certifierad i The Shepherd Method (Strand by strand Nite removal).

Vi erbjuder:

  1. Kontroll/undersökning: Denna kontroll är för att fastställa om det finns huvudlöss och gnetter (ägg) närvarande eller inte. Längden av inspektionen är cirka 15-20 minuter. (kan variera beroende på längden och tjockleken av hår).
  2. Avlusning: om vi hittar huvudlöss efter inspektionen fortsätter vi med att få bort alla huvudlöss och gnetter (ägg) enligt The Shepherd Method. Vi använder NitFree luskammen för att säkerställa att lössen och äggen dras bort från håret.  Avlusning kan ta ca 1 timme och ibland lite mer beroende på hur stor smittan är och hur långt hår man har.
  3. Återkontroll: för att säkerställa att behandlingen är slutförd och är framgångsrikt är det mycket viktigt att kunder återvänder efter 7 dagar för en uppföljningskontroll. Detta görs för att garantera att inga gnetter(ägg) alls är kvar från den ursprungliga lusangrepp.

Ni är välkomna till vår ny lokal i Hälsingegatan 7K i Vasastan.  Endast förbokade tider.  Vill ni veta mer om tjänsten och behöver hjälp med avlusning kan ni höra av er till oss på mail: info@lusfri.nu eller telefon: 073-5033436.

 

Så, ta det lungt - medan vi tar lössen!

LusFria hälsningar,             

Köp Nit-Free här »

Betala med kort eller mot faktura!

 

Pressmeddelande:

* LusFri lanserar professionell avlusningstjänst

 

Nyhet från LusFri.nu:

Har ni svårt att få bort lössen? nu lanserar vi vår ny tjänst med professionell avlusning!

Löss i familjen igen? Slappna av och ta det lugnt vi kan hjälpa dig att bli LusFri igen.  Läs mer om vår ny tjänst här

 

I Nyheter:

"Rekordmånga drabbade av huvudlöss"

* "Här går luskammen varm
Problem med huvudlöss ökar..."
MittiHaninge 28 jan 2014, sid 5

* Huvudlöss, hjälp! bästa och snabbaste kuren
Familjeliv.se 15 inlägg 3 jan 2014

 

* "Pigg och frisk höst"
Skolan har börjat och när alla barnen träffas igen frodas bakterier, virus, löss och mollusker. Här kan du läsa tipsen för att klara höstens plågor. - Kurera Okt 2013

* "Så skydr du dg mot lössen " - Aftonbladet sept 2013

* "Så blir du kvitt lössen" - MSN Livstil

LYSSNA PÅ VÅR RADIOREKLAM JUST NU!

NitFrees Radioreklam

Rolig inslag om huvudlöss i TV4:s serie Solsidan - se hur Mickan löste problemet!